Топло чоколадо и маршмало - Gorenje
затвори
...

Топло чоколадо и маршмало

ХРАНА
3.12.2020

Да, можете да се збогувате со вашата диета откако ќе го испиете ова вкусно топло чоколадо. Но, затоа зимата е период за тоа!

Состојки:

  • 340 ml млеко
  • 170 ml шлаг
  • 80 gr лешници
  • 50 gr црно чоколадо
  • мини маршмало

Во тава, загрејте ги млекото и шлагот. Исечкајте го чоколадото во блендер. Во топлото млеко додадете лешници и сечкано чоколадо. Сипете во чаша. Украсете со маршмало и уживајте.

Индукциска плоча која одговара со вашиот стил на готвење

Без разлика дали подготвувате оброк за себе или готвите за целото семејство, OmniFlex идукциските плочи од Gorenje секој пат даваат вистинско искуство во готвењето. Со огромен број на фино поставени карактеристики кои ја поедноставуваат вашата интеракција со плочата за готвење, подготвувањето оброци никогаш не било поедноставно, поинтуитивно или полесно.

Можеби би сакале да прочитате:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice