5 начини како перењето со пареа што ќе ви го олесни животот - Gorenje
затвори
...

5 начини како перењето со пареа што ќе ви го олесни животот

ДОМАШНИ ОБВРСКИ
19.2.2020

Знаеме дека перењето алишта не е ваш приоритет, но програмите со пареа можат да ви бидат од голема помош! Еве како перењето со програми со пареа олеснат перењето алишта:

1. Помалку пеглање. Ако пеглањето не ви е омилена домашна активности, тогаш ќе ја обожавате програмата со пареа, бидејќи алиштата ќе бидат помалку изгужвани и без набори. Секако, не заборавајте дека по завршување на перењето со пареа, треба за брзо време да ги извадите алиштата од машината.

2. Елиминирање на непријатни мириси. Со помош на пареата, може многу поефикасно да се отстранат непријатни мириси од алиштата без притоа да се оштетат.

3. Заштедете на омекнувач. Кој не би сакал да заштеди? Со програмата на пареа, не ви е потребен омекнувач, бидејќи алиштата и онака ќе бидат меки и со пријатен мирис.

4. Помалку бактерии и алергии.  Високата температура на пареата овозможува нечистотиите да се отстранат поефикасно, без алиштата да се оштетуваат со потопување во многу жешка вода.

5.Освежување на алишта. Кога сакате некое парче гардероба да повторно мириса убаво, а не е валкано, одлична опција е освежување со програмата на пареа. Ова ќе ви заштеди и дополнително време за перење или одење до салон за хемиско чистење.

WaveActive машините за перење од Gorenje се направени за да се стави крај на валканата работа на ефективен, лесен и еколошки начин.

WaveActive машините за перење користат напредни технологии за супериорни резултати на перење:

  • Уникатно дизајнираниот барабан во комбинација со брановидните 3D ребра ја омекнуваат ткаенината и овозможуваат најнежно перење.
  • IonTech ја користи моќта на природниот процес на јонизација, што овозможува оптимални резултати во перењето, без висока температура и без употреба на дополнителни хемикалии.
  • SteamTech за дополнителен третман со пареа која ги намалува наборите, алергените и бактериите.

Можеби би сакале да прочитате:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice