Награден конкурс - Gorenje
затвори
...
1

#gorenjemoments награден конкурс

Наградниот конкурс заврши на 15. март 2020 година во 23.59 часот.

Добитници на подароци во #gorenjemoments наградниот конкурс:

Ретро фрижидер од Gorenje - Sandra Milevska
Пегла за патување од Gorenje - Zoran Dimovski
Пегла за патување од Gorenje - Olivera Ilieva
Пегла за патување од Gorenje - Petra Petkovska
Пегла за патување од Gorenje - Irena Antova
Шолја од Gorenje - Tatjana Milkovska
Шолја од Gorenje - Андреј Андреев
Шолја од Gorenje - Elizabeta Lazarevska
Шолја од Gorenje - Gordana Gligorovska
Шолја од Gorenje - Ivan Blagojevski

Честитки!
Добитниците ќе бидат информирани по електронска пошта за начинот и времето на преземање на подароците од Gorenje.  

*Во процесот на гласање за одредени фотографии беа утврдени неправилности и злоупотреба на системот за гласање. Учесниците кои користеле вакви методи, согласно Правилата и условите за учество, беа дисквалификувани од наградниот конкурс.

Честитки до добитниците на подароци од Gorenje!

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice