70 godini gorenje - Gorenje
затвори
...
ДЕЛ ОД ТРАДИЦИЈАТА. ДЕЛ ОД СЕМЕЈСТВОТО.ВЕЌЕ 70 ГОДИНИ.
1

Секој ден се трудиме денот да тече без проблеми.

Од генерација на генерација, веќе 70 години, апаратите за домаќинство од Gorenje се дел од семејната традиција. Како бренд, живееме во срцето на вашиот дом и сме дел од вашето секојдневие. Затоа, нашата мисија е да ги поедноставиме дневните домашни обврски за да може да биде вашиот живот поедноставен и позабавен. Ние сме покрај вас во важни животни пресвртници, но и во моменти кога треба да решите мали секојдневни проблеми. За да имате повеќе време да се посветите на луѓето кои ве прават среќни и на работите што ги сакате.
Поедноставете го животот. Уживајте во секојдневието.

Доживејте ја приказната.

Некои моменти ги будат најдобрите спомени. Тие нѐ потсетуваат на семејните приказни што сте ги доживеале и со нас.
Младите создаваат свој свет, посветен на нивните очекувања и желби. Како и на вредностите што преминуваат од генерација на генерација.

Зошто да одберете апарати од Gorenje?

Широк асортиман Широк асортиман
Достапен квалитет Достапен квалитет
Предности на производот Предности на производот
Удобноста да се биде безгрижен Удобноста да се биде безгрижен
Поддршка за корисниците Поддршка за корисниците

Широк асортиман

Истражете ги иновативните големи и мали апарати за домаќинство кои ви го поедноставуваат животот. Инспирирајте се од дизајнерските линии и поддржете ги карактеристичните стилови на живот со Simplicity, Classico, Retro и дизајнерските линии потпишани од светски реномираните дизајнери Ora-Ïto, Starck, Karim.

Достапен квалитет

Апаратите за домаќинство од Gorenje се издржливи, ефикасни и економични. Тие нудат одличен квалитет и модерен дизајн по поволна цена. Верувајте во глобално признатиот и наградуваниот дизајн.

Предности на производот

Кога избирате апарат од Gorenje бирате навистина едноставна, сигурна и ефикасна технологија која одговара на вашите потреби. Вие избирате да живеете здраво, секогаш да очекувате супериорни резултати, да уживате во флексибилност и советување. Вие избирате да ги поедноставите дневните домашни обврски, од најмалите секојдневни моменти до најголемите настани во животот.

Удобноста да се биде безгрижен

Уживајте во 5-годишната целосна и бесплатна гаранција на сите апарати од бела техника и во добро организираната сервисна мрежа на обучени професионалци. Нудиме брз одговор, прв контакт со клиентот, од пријавата на проблемот и имаме оригинални резервни делови и додатоци. Добивате поддршка, исто така, по истекот на гарантниот рок од 5 години.

Поддршка за корисниците

Ви овозможуваме да го пријавите апаратот за сервисирање или да нарачате оригинални резервни делови преку онлајн формуларот на нашата веб страна, 24/7 и преку единствен број на овластениот сервис за цела Македонија: 02/32 99 111.

#gorenjemoments награден конкурс

Дали Gorenje е дел од вашиот семеен живот? Дали дома имате апарати Gorenje? Споделете ги вашите топли, пријателски, смешни или семејни #gorenjemoments со нас. Сè што треба да направите е да се фотографирате со вашиот омилен апарат за домаќинство од Gorenje и ќе добиете можност да освоите убави подароци.

Правила и услови

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice