Каде да го најдете серискиот број? - Gorenje
затвори
...

Каде да го најдете серискиот број?

Отворете ја вратата од фрижидерот, серискиот број се наоѓа на левата страна на куќиштето, позади долната фиока во ладилникот.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice