Регистрација за 10 години гаранција Машини за садови - Gorenje
затвори
...
SmartFlex Машини за садови
1
Запознајте се со SmartFlex машините за садови
Побарајте ја својата гаранција

Со цел да обезбедиме најдобро решение за нашите клиенти го продолжуваме рокот на важење на гаранцијата, бидејќи Gorenje SmartFlex машините за садови се направени да траат. Со иновативната Инвертер PowerDrive технологија ќе добиете дополнително 10 годишна гаранција на моторот.

Инвертер PowerDrive мотор

Извонредна моќност, висока ефикасност
SmartFlex машината за садови користи нов инвертер PowerDrive мотор без четкички, кои гарантираат:
  • високи преформанси со значително потивки функции
  • ниска енергетска потрошувачка и 
  • подолг век на траење на моторот.


SmartFlex машини за садови

SmartFlex машините за садови целосно се приспособуваат на вашите потреби
  • Напредната технологија IonTech ја чуваат вашата машина за садови чиста, дури и кога е полна со нечисти садови.
  • SmartFlex машините за садови нудат доволно простор за вашите потреби. Трите корпи обезбедуваат миење до 16 сетови истовремено.
  • За оние кои се брзаат: функцијата за брзо миење ќе ги измие садовите за 15 мин, ќе се отвори и исуши садовите автоматски. 
  • Откако ќе ги измие садовите, вратата од машината за садови се отвара автоматски само малку за да го испушти вишокот пареа, со што измиените садови се сушат целосно.

Запознајте се со SmartFlex машините за садови so инвертер PowerDrive мотор

Ви благодариме за тоа што сте горд сопственик на SmartFlex машина за садови. Се што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 10 години гаранција на моторот.

Податоци за производот

Можете да си ја барате вашата продолжена гаранција најдоцна 30 дена по купувањето.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice