Inverter PowerDrive моторДОБИВАТЕ ПЛУС 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
1
Запознај се со SensoCare технологијата
Побарајте ја својата гаранција

SensoCare машините за перење алишта на Горење се создадени да траат. Со помош на иновативната inverter PowerDrive технологија, ќе добиете плус 10 години гаранција на моторот.

Inverter PowerDrive

Извонредна ефикасност, висок квалитет

Исклучително издржлив и јак мотор кој работи без четки со што се намалува механичката оптовареност, триење и абење. Ова резултира со подобри севкупни перформаси на машината, енергетска ефикасност, ниско ниво на бучност и исто така подолго времетраење на моторот и aпаратот.

Inverter PowerDrive моторот исто така значи:

  • Висока ефикасност
  • Ниско ниво на бучност (6 децибели или помалку)
  • Поголем капацитет на полнење (до 9 кг)
  • Голема брзина (до 1600 вртежи)
  • Ниска енергетска потрошувачка
  • Подолг век на трање на моторот
  • Севкупно подобри перформанси на перење на машината 


Поради моќноста на овој мотор, исто така се користи и во нашите најдобри модели како што се машините со капацитет од 9кг и 1600 вртежи.

Животот со SensoCare машините за перење

SensoCare технологија

Перфекција во перење

Машините за перење со SensoCare технологија совршено ќе се вклопат со потребите на алиштата за перење.Загарантирано перење на секој вид ткаенина на најдобар можен начин - секогаш одржува најдобра комбинација на температура и количество на вода, време и брзина на вртежи.

Едноставно и лесно до совршено перење!


Запознајте се со SensoCare машините за перење со Inverter PowerDrive мотор

Ви благодариме за тоа што сте горд сопственик на SensoCare машините за перење. Се што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 10 години гаранција на моторот

Податоци за производот

Можете да си ја барате вашата продолжена гаранција најдоцна 8 недели по купувањето.

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice