»
»

Соковници и цедачи на агруми

JC4800VWY JC4800VWY Соковник (цедач за агруми) 7.650,00 ден Моќност на моторот (max): 200 W Волумен на садот за сок: 0,6 l Лесно чистење
JC900E JC900E Соковник (цедач за агруми) 4.290,00 ден Моќност на моторот (max): 900 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
JC803G JC803G Соковник (цедач за агруми) 3.890,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3 Волумен на садот за сок: 1 l Лесно чистење
JC803O JC803O Соковник (цедач за агруми) 3.890,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3 Волумен на садот за сок: 1 l Лесно чистење
JC805EII JC805EII Соковник (цедач за агруми) 3.490,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
CJ90E CJ90E Цедач на агруми 2.190,00 ден Моќност на моторот (max): 85 W Лесно чистење
CJ40W CJ40W Цедач на агруми 1.190,00 ден Моќност на моторот (max): 40 W Волумен на садот за сок: 1 l Лесно чистење
CJ25W CJ25W Цедач на агруми 990,00 ден Моќност на моторот (max): 25 W Волумен на садот за сок: 0,5 l Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice