Модели - Gorenje
»
»
»
»

Модели

JC4800VWY JC4800VWY Соковник (цедач за агруми) 7.750,00 ден Моќност на моторот (max): 200 W Волумен на садот за сок: 0,6 l Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice