Соковници - Gorenje
»
»
»

Соковници

JC4800VWY JC4800VWY Соковник (цедач за агруми) 7.750,00 ден Моќност на моторот (max): 200 W Волумен на садот за сок: 0,6 l Лесно чистење
JC900E JC900E Соковник (цедач за агруми) 4.390,00 ден Моќност на моторот (max): 900 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
JC803O JC803O Соковник (цедач за агруми) 3.990,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3 Волумен на садот за сок: 1 l Лесно чистење
JC805EII JC805EII Соковник (цедач за агруми) 3.590,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice