»
»
»

Цедачи на агруми

CJ90E CJ90E Цедач на агруми 2.190,00 ден Моќност на моторот (max): 85 W Лесно чистење
CJ40W CJ40W Цедач на агруми 1.190,00 ден Моќност на моторот (max): 40 W Волумен на садот за сок: 1 l Лесно чистење
CJ25W CJ25W Цедач на агруми 990,00 ден Моќност на моторот (max): 25 W Волумен на садот за сок: 0,5 l Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice