Скари и тостери - Gorenje

Скари и тостери

BARBYQ BY - Black BARBYQ BY - Black Скара на јаглен 6.490,00 ден
BARBYQ OY - Orange BARBYQ OY - Orange Скара на јаглен 6.490,00 ден
KR1800EPRO KR1800EPRO 6.200,00 ден Моќност на грејачот: 1.800 W Едноставно печење Температурни нивоа: 4
T1100CLI T1100CLI Тостер 3.390,00 ден Моќност на грејачот: 950 W Број на степени на загревање: 6 Термостат Автоматско исфрлање
T1100INF T1100INF Тостер 3.390,00 ден Моќност на грејачот: 860 W Број на степени на загревање: 6 Термостат Автоматско исфрлање
T900KARIM T900KARIM Тостер 3.390,00 ден Моќност на грејачот: 730 W Број на степени на загревање: 6 Термостат Автоматско исфрлање
TG2514B TG2514B 3.390,00 ден Моќност на грејачот: 1.400 W Едноставно печење Температурни нивоа: 5
KR1800SDP KR1800SDP 3.290,00 ден Едноставно печење Температурни нивоа: 4 Променливи двострани плочи
KR1800SM KR1800SM 2.790,00 ден Температурни нивоа: 4
WCM702PW WCM702PW 2.550,00 ден Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
T1000E T1000E Тостер 2.350,00 ден Моќност на грејачот: 1.000 W Број на степени на загревање: 7 Термостат Автоматско исфрлање
SM703BK SM703BK 1.990,00 ден Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
T850BK T850BK Тостер 1.850,00 ден Моќност на грејачот: 720 W Број на степени на загревање: 7 Термостат Автоматско исфрлање
T850WE T850WE ново Тостер 1.690,00 ден Моќност на грејачот: 720 W Број на степени на загревање: 7 Термостат Автоматско исфрлање
SM701GCW SM701GCW 1.250,00 ден Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
SM701I SM701I 1.250,00 ден Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice