Резачи

R606E R606E Резач 4.590,00 ден Моќност на моторот (max): 180 W Дебелина на сечилото: 0-15 mm
R506E R506E Резач 3.590,00 ден Моќност на моторот (max): 160 W Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice