Преносни индукциски плочи

ICG3400DP ICG3400DP Индукциска плоча 10.890,00 ден Нивоа на јачина: 10 Регулирање на температурата: Регулирање на температурата Димензии (ШxВxД): 60 × 6 × 38 cm
ICG2000SP ICG2000SP Индукциска плоча 3.990,00 ден Нивоа на јачина: 10 Регулирање на температурата: Регулирање на температурата Димензии (ШxВxД): 28 × 6,2 × 35 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice