»
»
»

Правосмукалки

тип:
Специјални карактеристики:
VCK1901WF VCK1901WF Правосмукалка 7.550,00 ден ATLANTIS 2 Радиус: 16 m 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.900 W
VCK1802WF VCK1802WF Правосмукалка 7.450,00 ден ATLANTIS Радиус: 17 m 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.800 W
VCK2323AP-DY VCK2323AP-DY Правосмукалка 7.450,00 ден ALPHA POWER Радиус: 19 m Волумен на вреќичката: 3 l Двојна ХЕПА филтрација Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.300 W
VCK2322AP-R VCK2322AP-R Правосмукалка 6.490,00 ден ALPHA POWER Радиус: 19 m Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.300 W
VC2027RPO VC2027RPO Правосмукалка 6.250,00 ден ROPOWER Радиус: 20 m Волумен на вреќичката: 3,5 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.000 W
VC2303RCYIV VC2303RCYIV Правосмукалка 5.990,00 ден SUPRA POWER Радиус: 19 m Двојна ХЕПА филтрација Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.300 W
VC2102BCYIV VC2102BCYIV Правосмукалка 5.950,00 ден SUPRA POWER Радиус: 19 m Двојна ХЕПА филтрација Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.100 W
VC2223RPBK VC2223RPBK Правосмукалка 5.850,00 ден ROPOWER Радиус: 17 m Волумен на вреќичката: 3,5 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.200 W
VCK2321AP-BK VCK2321AP-BK Правосмукалка 5.850,00 ден Радиус: 19 m Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.300 W
VC1901GCYIV VC1901GCYIV Правосмукалка 5.650,00 ден SUPRA POWER Радиус: 19 m Двојна ХЕПА филтрација Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.900 W
VC2224RPBU VC2224RPBU Правосмукалка 5.490,00 ден ROPOWER Радиус: 17 m Волумен на вреќичката: 3,5 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.200 W
VC2221DIPP VC2221DIPP Правосмукалка 4.990,00 ден DISCOPOWER Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.200 W
VC2221DPBKRII VC2221DPBKRII Правосмукалка 4.690,00 ден DELTA POWER II Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.200 W
VC2021DPBKII VC2021DPBKII Правосмукалка 4.390,00 ден DELTA POWER II Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.000 W
VC2221RPW VC2221RPW Правосмукалка 4.390,00 ден ROPOWER Радиус: 15 m Волумен на вреќичката: 3,5 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 2.200 W
VC1825DPWII VC1825DPWII Правосмукалка 4.190,00 ден DELTA POWER II Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 3 l Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.800 W SPINNER
VC1821DPWRII VC1821DPWRII Правосмукалка 4.150,00 ден DELTA POWER II Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.800 W
VC1621DPRII VC1621DPRII Правосмукалка 3.590,00 ден DELTA POWER II Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 3 l Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.600 W
VC1615G VC1615G Правосмукалка 3.390,00 ден Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 2 l Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.600 W SPINNER
VCM1401R VCM1401R Правосмукалка 2.890,00 ден ASTEROID II Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 1,5 l Максимална моќност на моторот: 1.400 W
VC1411B VC1411B Правосмукалка 2.690,00 ден Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 2 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.400 W
MVCE36EB MVCE36EB Правосмукалка 2.150,00 ден
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice