»
»
»
Модели
VCK2323AP-DY Правосмукалка
7.450,00 ден

VCK2323AP-DY

Правосмукалка
ALPHA POWER Пластичен сад или вреќичка Турбо четка Универзална четка
7.450,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Едноставно складирање на додатоците

Едноставно складирање на додатоците
Ние сите знаеме колку e тешко кога бараме мали додатоци и никогаш не ги наоѓаме кога ни се најпотребни. Gorenje превзема решение и за овој проблем со AplhaPower линијата. За употреба едноставнo прикачете ги малите додатоци на самото црево и можете да ги користите кога вам ви е потребно без никаков напор. Тие нема да ви попречат при употреба и користење на правосмукалката.
Повеќе
Затвори

Кеса или кутија

ХИГИЕНСКИ КЕСИ или ЧИСТА КУТИЈА за собирање на прав
Некои наши модели овозможуваат употреба на два системи за собирање на правот: ХИГИЕНСКИ КЕСИ или ЧИСТА КУТИЈА за собирање на прав. ХИГИЕНСКИТЕ КЕСИ имаат напреден систем на филтрирање кој на кесата и овзможува да ги задржи и најситните честици на прав. Прашина нема да излезе ниту при промена на кесата. ПодеднаквО оптимална хигиена овозможува и ЧИСТАТА КУТИЈА која во својата внатрешност ги одвојува нечистотиите од воздухот и ги задржува во садот. Потоа, воздухот патува низ ХЕПА филтерот кој е на дното од кутијата, навлегува во филтерот кој се наоѓа пред моторот, а потоа низ издувниот ХЕПА филтер.
Повеќе
Затвори

Перфектна двојна ХЕПА филтрација

Правосмукалките Gorenje со два ХЕПА филтри
Опремени со двоен ХЕПА филтер, правосмукалките на Gorenje овозможуваат филтрирање на воздухот во повеќе фази. Првиот ХЕПА издувен филтер задржува 90% од сите честички, што значи дека ги задржува дури и трошките. Вториот ХЕПА филтер се наоѓа на дното од садот за прав. Тој ги задржува и најмалите честички на прав во садот, со што го одржува воздухот перфектно чист.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

ALPHA POWER

Максимална моќност на моторот: 2.300 W

Пластичен сад или вреќичка

За суво чистење

Турбо четка

Универзална четка

Проток на воздух: 42 L/s

Волумен на садот за прашина: 3 l

Волумен на вреќичката: 3 l

Тип на цевка: Телескопска

Должина на телескопската цевка: 92 cm

Материјал на цевката: Алуминиум

Двојна ХЕПА филтрација

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

Хартиени вреќи за прашина: 3

Платнена вреќичка: 1

Намотување на кабелот

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 4

Гумирани тркалца

Боја: Жолта

Должина на приклучен кабел: 7 m

Максимална моќност на моторот: 2.300 W

Димензии (ШxВxД): 45,3 × 24,5 × 29 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54 × 32,5 × 31 cm

Нето тежина на апаратот: 8 kg

Бруто тежина на апаратот: 10,3 kg

Приклучна моќ: 2.000 W

Код: 343119

EAN Код: 3838942733666

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice