»
»
»
Модели
VCK1901WF Правосмукалка
7.550,00 ден

VCK1901WF

Правосмукалка
ATLANTIS 2 Радиус: 16 m 1 Хепа филтер Правосмукалка Сад за прашина: Сад за прашина Максимална моќност на моторот: 1.900 W
7.550,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Хепа филтрација

Отстранува до 99,95% од нечистотиите во воздухот
ХЕПА филтерот отстранува до 99,95% честички на нечистотија во воздухот, вклучувајќи полен и дерматофагоиди, што е од суштинско значење за оние кои страдаат од астма и од алергии. Сиот воздух вшмукан од правосмукалката поминува низ ХЕПА филтерот каде што прашината и делчињата од нечистотијата се задржуваат од влакната на филтерот и таму остануваат.
Повеќе
Затвори

SmartParking

Паметен систем за паркирање
Правосмукалките се карактеризираат со специјален лизгач кој едноставно и практично ја држи четката или цевката за вшмукување по чистењето или меѓу паузите. Едноставно вметнете ја цевката во лизгачот каде што таа безбедно ќе почека до следното користење.

Технички карактеристики

Водена филтрација

ATLANTIS 2

Максимална моќност на моторот: 1.900 W

Материјал на цевката: Хромирана

Универзална четка

Мотор By pass

1 Хепа филтер

Радиус: 16 m

Вид на правосмукалка: За суво чистење

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Нежен старт на моторот (Soft start)

Максимална моќност на моторот: 1.900 W

Минимална моќност на моторот: 350 - 500 W

Моќ на всисување: 230 W

Проток на воздух: 32 L/s

Проток на воздух: 20 kPa

1 Хепа филтер

Волумен на садот за прашина: 4,5 l

Проток на воздух: 32 L/s

Гумирани тркалца

Број на тркала: 3

Должина на приклучен кабел: 6 m

Радиус: 16 m

Начин на чување: Исправено или хоризонтално

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Рачка за пренесување

Додаток за оставање на цевката

Намотување на кабелот

Сигурносна заштита против употреба без сад или кеса

Боја: Боја Црвена

Материјал на цевката: Хромирана

Нежен старт на моторот (Soft start)

Должина на телескопската цевка: 94 cm

Намотување на кабелот

Тип на цевка: Телескопска

Тип на правосмукалка: Водена филтрација

Нашите правосмукалки работат тивко. Отсега, нема да вознемирувате никого ако правосмукалката работи доцна навечер или пак рано наутро. Дополнително, правосмукалките се опремени со гумени тркалца кои нема да го оштетат подот. Кога ќе завршите со работа, нема да има траги од тркалца и никакви траги од прав.

Димензии (ШxВxД): 43,2 × 32,2 × 27,7 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51 × 32 × 34 cm

Нето тежина на апаратот: 8,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,7 kg

Приклучна моќ: 1.600 W

Код: 305631

EAN Код: 3838942664380

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice