»
»
»
Модели
VC1615G Правосмукалка
3.390,00 ден

VC1615G

Правосмукалка
Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 2 l Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.600 W SPINNER
3.390,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Со вреќичка

Максимална моќност на моторот: 1.600 W

Материјал на цевката: Пластика

Универзална четка

Радиус: 14 m

Вид на правосмукалка: За суво чистење

SPINNER

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Нежен старт на моторот (Soft start)

Максимална моќност на моторот: 1.600 W

Минимална моќност на моторот: 250 - 1600 W

Моќ на всисување: 330 W

Проток на воздух: 35 L/s

Проток на воздух: 22 kPa

Проток на воздух: 35 L/s

Ниво на филтрација: 6

Волумен на вреќичката: 2 l

Нормални-вообичаени

Број на тркала: 3

Должина на приклучен кабел: 5 m

Радиус: 14 m

Начин на чување: Исправено или хоризонтално

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Рачка за пренесување

Додаток за оставање на цевката

Хартиени вреќи за прашина: 3

Платнена вреќичка: 1

Намотување на кабелот

Боја: Зелена

Индикатор за полна вреќичка

Материјал на цевката: Пластика

Нежен старт на моторот (Soft start)

Должина на телескопската цевка: 84 cm

Намотување на кабелот

Тип на цевка: Лесна за составување

Тип на правосмукалка: Со вреќичка

Кога ХИГИЕНСКАТА кеса или контејнерот на ЧИСТАТА КУТИЈА се полни, ќе се запали сигнална сијаличка за да ве предупреди. На тој начин, никогаш нема да имате дилема дали има доволно простор во нив за да можете да ја исчистите следната соба.

Нашите правосмукалки работат тивко. Отсега, нема да вознемирувате никого ако правосмукалката работи доцна навечер или пак рано наутро. Дополнително, правосмукалките се опремени со гумени тркалца кои нема да го оштетат подот. Кога ќе завршите со работа, нема да има траги од тркалца и никакви траги од прав.

Димензии (ШxВxД): 38 × 22 × 24 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 43 × 27,5 × 28,5 cm

Нето тежина на апаратот: 3,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 5,3 kg

Приклучна моќ: 1.400 W

Код: 450859

EAN Код: 3838942995552

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice