»
»
»
Модели
VC1411B Правосмукалка
2.690,00 ден

VC1411B

Правосмукалка
Радиус: 14 m Волумен на вреќичката: 2 l 1 Хепа филтер Правосмукалка Максимална моќност на моторот: 1.400 W
2.690,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Хепа филтрација

Отстранува до 99,95% од нечистотиите во воздухот
ХЕПА филтерот отстранува до 99,95% честички на нечистотија во воздухот, вклучувајќи полен и дерматофагоиди, што е од суштинско значење за оние кои страдаат од астма и од алергии. Сиот воздух вшмукан од правосмукалката поминува низ ХЕПА филтерот каде што прашината и делчињата од нечистотијата се задржуваат од влакната на филтерот и таму остануваат.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Со вреќичка

Максимална моќност на моторот: 1.400 W

Материјал на цевката: Метал

Универзална четка

1 Хепа филтер

Радиус: 14 m

Вид на правосмукалка: За суво чистење

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Нежен старт на моторот (Soft start)

Максимална моќност на моторот: 1.400 W

Минимална моќност на моторот: 350 - 1400 W

Моќ на всисување: 275 W

Проток на воздух: 32 L/s

Проток на воздух: 21 kPa

1 Хепа филтер

Проток на воздух: 32 L/s

Ниво на филтрација: 6

Волумен на вреќичката: 2 l

Нормални-вообичаени

Број на тркала: 3

Должина на приклучен кабел: 5 m

Радиус: 14 m

Начин на чување: Исправено или хоризонтално

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Рачка за пренесување

Додаток за оставање на цевката

Хартиени вреќи за прашина: 3

Платнена вреќичка: 1

Намотување на кабелот

Боја: Боја плава

Материјал на цевката: Метал

Нежен старт на моторот (Soft start)

Должина на телескопската цевка: 80 cm

Намотување на кабелот

Тип на цевка: Телескопска

Тип на правосмукалка: Со вреќичка

Нашите правосмукалки работат тивко. Отсега, нема да вознемирувате никого ако правосмукалката работи доцна навечер или пак рано наутро. Дополнително, правосмукалките се опремени со гумени тркалца кои нема да го оштетат подот. Кога ќе завршите со работа, нема да има траги од тркалца и никакви траги од прав.

Димензии (ШxВxД): 38 × 22 × 24 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 43 × 27,5 × 28,5 cm

Нето тежина на апаратот: 3,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 5,3 kg

Приклучна моќ: 1.200 W

Код: 450860

EAN Код: 3838942995569

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice