»
»
»
Модели

Правосмукалки

Тип за собирање на прашина:
VCK1901WF VCK1901WF Правосмукалка 7.550,00 ден ATLANTIS 2 Водена филтрација Универзална четка
VCK1802WF VCK1802WF Правосмукалка 7.450,00 ден ATLANTIS Водена филтрација Четка за паркет Универзална четка
VCK2323AP-DY VCK2323AP-DY Правосмукалка 7.450,00 ден ALPHA POWER Пластичен сад или вреќичка Турбо четка Универзална четка
VCK2322AP-R VCK2322AP-R Правосмукалка 6.490,00 ден ALPHA POWER Со вреќичка Четка за паркет Универзална четка
VC2027RPO VC2027RPO Правосмукалка 6.250,00 ден ROPOWER Со вреќичка Универзална четка
VC2303RCYIV VC2303RCYIV Правосмукалка 5.990,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Турбо четка Универзална четка
VC2102BCYIV VC2102BCYIV Правосмукалка 5.950,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Четка за паркет Универзална четка
VC2223RPBK VC2223RPBK Правосмукалка 5.850,00 ден ROPOWER Со вреќичка Универзална четка Четка за куќните љубимци Турбо четка - за чистење кревети
VCK2321AP-BK VCK2321AP-BK Правосмукалка 5.850,00 ден Со вреќичка Универзална четка
VC1901GCYIV VC1901GCYIV Правосмукалка 5.650,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Универзална четка
VC2224RPBU VC2224RPBU Правосмукалка 5.490,00 ден ROPOWER Со вреќичка Турбо четка Четка за паркет Универзална четка
VC2221DIPP VC2221DIPP Правосмукалка 4.990,00 ден DISCOPOWER Со вреќичка Универзална четка
VC2221DPBKRII VC2221DPBKRII Правосмукалка 4.690,00 ден DELTA POWER II Со вреќичка Универзална четка
VC2021DPBKII VC2021DPBKII Правосмукалка 4.390,00 ден DELTA POWER II Со вреќичка Универзална четка
VC2221RPW VC2221RPW Правосмукалка 4.390,00 ден ROPOWER Со вреќичка Универзална четка
VC1825DPWII VC1825DPWII Правосмукалка 4.190,00 ден DELTA POWER II Со вреќичка Универзална четка
VC1821DPWRII VC1821DPWRII Правосмукалка 4.150,00 ден DELTA POWER II Со вреќичка Универзална четка
VC1621DPRII VC1621DPRII Правосмукалка 3.590,00 ден DELTA POWER II Со вреќичка Универзална четка
VC1615G VC1615G Правосмукалка 3.390,00 ден Со вреќичка Универзална четка
VCM1401R VCM1401R Правосмукалка 2.890,00 ден ASTEROID II Со вреќичка Универзална четка
VC1411B VC1411B Правосмукалка 2.690,00 ден Со вреќичка Универзална четка
MVCE36EB MVCE36EB Правосмукалка 2.150,00 ден Пластичен сад Безжична употреба
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice