»
»
»
Модели

Чистач на пареа

SC1800R SC1800R Чистач на пареа 6.100,00 ден Притисок на пареата: 5 bar Нерѓосувачки челик Капацитет на резервоарот: 1 l Регулирање на пареата
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice