»
»

Повеќенаменски апарати за готвење

SVI6B SVI6B Мултифункционален готвач 7.950,00 ден Моќност на грејачот: 550 W Регулирање на времето на готвење Капак кој се отстранува
BS 1600E BS 1600E Мултифункционален готвач 7.150,00 ден Моќност на грејачот: 1.200 W Програми за готвење: 3 Регулирање на времето на готвење Капак кој се отстранува Брзо готвење
OM33HPX OM33HPX Мини шпорет 6.350,00 ден Број на зони за готвење: 2 Волумен на рерната: 33 l
MCB6BA EU MCB6BA EU Мултифункционален готвач 5.990,00 ден Моќност на грејачот: 1.000 W Програми за готвење: 9 Регулирање на времето на готвење Капак кој се отстранува Брзо готвење
BFM900BY BFM900BY Мултифункционален робот 5.290,00 ден
HOK1400W HOK1400W Халогенска рерна 2.990,00 ден Моќност на грејачот: 1.400 W Волумен на садот: 12 l Механичко управување
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice