Пегла на пареа SIH 2600GC - Gorenje
SIH 2600GC Пегла на пареа
2.650,00 ден

SIH 2600GC

Пегла на пареа
Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Индикатор на температура
2.650,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Полна пареа

Пеглата најдобро функционира кога работи на пареа. Нивото на пареа може да се подеси на три нивоа, а пеглањето е уште повеќе олеснето и поефикасно со големата сила на рапидното испуштање на пареа. Сите пегли на Горење со подлога, овозможуваат вертикално пеглање со употреба на пареа.

Автоматско исклучување

Автоматско исклучување
Нашите пегли со рамна подлога знаат сами да се погрижат за безбедноста. Ако пеглата е вклучена но извесно време не се користи и е поставена вертикално, по извесно време самата ќе се исклучи автоматски. Кога повторно ќе ја помрднете пеглата, тоа ќе биде регистрирано од сензорот и пеглата ќе се реактивира.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Моќност на грејачот: 2.600 W

Систем против создавање на бигор

Систем против прокапување

Функција самочистење

Вертикално перење

Можност за суво пеглање

Аналогно

Индикатор на температура

Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min

Испуштање на пареа одеднаш: 100 g/min

Фин врв за прецизно пеглање

Функција прскање

Простор за сместување на кабелот

Долевање на вода во текот на пеглањето

Практичен, широк отвор со капак

Сад за дозирање вода

Гумени ногарки за стабилност

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

Должина на приклучен кабел: 2 m

Димензии (ШxВxД): 31 × 18,6 × 13 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32,2 × 16,9 × 15 cm

Нето тежина на апаратот: 1,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 2 kg

Приклучна моќ: 2.600 W

Код: 507346

EAN Код: 3838942058875

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice