Пегла на пареа SIH 2200BS - Gorenje
SIH 2200BS Пегла на пареа
1.750,00 ден

SIH 2200BS

Пегла на пареа
Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Ultra Steel (Инокс)
1.750,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Полна пареа

Пеглата најдобро функционира кога работи на пареа. Нивото на пареа може да се подеси на три нивоа, а пеглањето е уште повеќе олеснето и поефикасно со големата сила на рапидното испуштање на пареа. Сите пегли на Горење со подлога, овозможуваат вертикално пеглање со употреба на пареа.

Автоматско исклучување

Автоматско исклучување
Нашите пегли со рамна подлога знаат сами да се погрижат за безбедноста. Ако пеглата е вклучена но извесно време не се користи и е поставена вертикално, по извесно време самата ќе се исклучи автоматски. Кога повторно ќе ја помрднете пеглата, тоа ќе биде регистрирано од сензорот и пеглата ќе се реактивира.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Моќност на грејачот: 2.200 W

Ultra Steel (Инокс)

Систем против создавање на бигор

Систем против прокапување

Функција самочистење

Вертикално перење

Можност за суво пеглање

Аналогно

Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min

Испуштање на пареа одеднаш: 80 g/min

Функција прскање

Простор за сместување на кабелот

Долевање на вода во текот на пеглањето

Практичен, широк отвор со капак

Сад за дозирање вода

Гумени ногарки за стабилност

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

Должина на приклучен кабел: 2 m

Димензии (ШxВxД): 31,1 × 16,3 × 12,3 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,3 × 16,5 × 12,5 cm

Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg

Приклучна моќ: 2.200 W

Код: 443180

EAN Код: 3838942983450

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice