Пегли

SIT2400CGI SIT2400CGI Пегла на пареа 3.750,00 ден Моќност на грејачот: 2.400 W Електронско одредување на температурата Индикатор на температура
SIT2700RI SIT2700RI Пегла на пареа 3.290,00 ден Моќност на грејачот: 2.700 W Аналогно Индикатор на температура
SIH 2600GC SIH 2600GC Пегла на пареа 2.550,00 ден Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Индикатор на температура
SIH 2600YC SIH 2600YC Пегла на пареа 2.550,00 ден Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Индикатор на температура
SIH 2600BSS SIH 2600BSS Пегла на пареа 2.390,00 ден Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Ultra Steel (Инокс)
SIH 2200BC SIH 2200BC Пегла на пареа 1.790,00 ден Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно
SIH 2200PC SIH 2200PC Пегла на пареа 1.790,00 ден Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура
SIH 2200TC SIH 2200TC Пегла на пареа 1.790,00 ден Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно
SIH 2200BS SIH 2200BS Пегла на пареа 1.690,00 ден Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Ultra Steel (Инокс)
SIH 2200PS SIH 2200PS Пегла на пареа 1.690,00 ден Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Ultra Steel (Инокс)
SIH 2200GC SIH 2200GC Пегла на пареа 1.590,00 ден Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура
SIH 1800BT SIH 1800BT Пегла на пареа 1.490,00 ден Моќност на грејачот: 1.800 W Аналогно Perfect Glide површина за пеглање
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice