»
»
D16M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
12.990,00 ден

D16M

Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
12.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип на единицата: Внатрешна

Начин на работа: Класично

Одвлажнување: 16 литри/ден

Турбо функција

Функција сушење

Индикатор за полн сад на кондензаторот

Автоматско исклучување

Јонизатор

Тајмер

Автоматско одмрзнување

Автоматско работење

Автоматско повторно вклучување

Предупредување при испуштање на фреон од системот

Минимална температура на работење: 5 °C

Максимална температура на работење: 35 °C

Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

Минимална употребна површина: 29 m2

Максимална употребна површина: 44 m2

Номинален напон: 2 A

Вкупна приклучна моќ: 350 W

Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

Нето тежина на апаратот: 14 kg

Бруто тежина на апаратот: 15,1 kg

Осигурувач: 10 A

Код: 521607

EAN Код: 3838942085895

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice