»
»

Прочистувачи, овлажнувачи, одвлажнувачи на воздух

D20M D20M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) 13.990,00 ден
D16M D16M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) 12.990,00 ден
OPTIAIR 203M OPTIAIR 203M ново! Прочистувач на воздух 10.490,00 ден Тајмер: Дигитален
H50DW H50DW Овлажнувач на воздух 5.190,00 ден Површина: 50 m² Ultra sonic технологија Јонизатор Ладна пареа Логично управување (Smart control)
H17BY H17BY 2.690,00 ден Ultra sonic технологија Ладна пареа
FILTER OPTIAIR 203M FILTER OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух 1.390,00 ден
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice