»
»
»
»
»

Сецкалки

S400B S400B Сецко 2.290,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1 l
SIC500BK SIC500BK Сецко 2.190,00 ден Моќност на моторот (max): 500 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l
S400EA S400EA Сецко 2.150,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1 l
S400W S400W Сецко 1.750,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
S300W S300W Сецко 1.690,00 ден Моќност на моторот (max): 300 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1 l
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice