»
»
»
»
»

Миксери / Блендери

тип:
Специјални карактеристики:
BPC2B BPC2B Power blender 12.690,00 ден Моќност на моторот (max): 1.500 W Број на вртежи (макс. - мин.): 30.000 obr/min Број на брзини за лесно ракување: 9 AC мотор за сигурно работење
BN1000W BN1000W Nutri Power блендер 4.490,00 ден Број на вртежи (макс. - мин.): 20.000 obr/min Број на брзини за лесно ракување: 2
MPE700B MPE700B Рачен блендер 4.290,00 ден Моќност на моторот (max): 700 W Број на брзини за лесно ракување: 7 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,4 l
B800E B800E Блендер 3.890,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3 AC мотор за сигурно работење
M701B
M701W
M701 Миксер со постоље од 3.290,00 ден Достапно во: Моќност на моторот (max): 350 W Број на брзини за лесно ракување: 5 AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање: 2 l
B600BG B600BG Блендер 3.590,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 3 AC мотор за сигурно работење
HB804QR
HB804E
HB804 Рачен блендер од 3.450,00 ден Достапно во: Моќност на моторот (max): 800 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
M705WS M705WS Миксер со постоље 3.550,00 ден Моќност на моторот (max): 425 W Број на брзини за лесно ракување: 5 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 1,5 l
HBX884QE HBX884QE Рачен блендер 3.290,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 6 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,8 l
HBX485QW HBX485QW Рачен блендер 2.690,00 ден Моќност на моторот (max): 480 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l
HBX604QB HBX604QB Рачен блендер 2.690,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 12 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,8 l
HBX883QW HBX883QW Рачен блендер 2.690,00 ден Моќност на моторот (max): 880 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
B600W B600W Блендер 2.650,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 3 AC мотор за сигурно работење
MRP330B MRP330B Миксер 2.490,00 ден Моќност на моторот (max): 330 W Број на брзини за лесно ракување: 4 DC мотор за економична употреба и долготрајност
HB802W HB802W Рачен блендер 2.250,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l
MRP330EA MRP330EA Миксер 2.050,00 ден Моќност на моторот (max): 330 W Број на брзини за лесно ракување: 4 AC мотор за сигурно работење
BSM600W BSM600W Smoothie 1.990,00 ден Моќност на моторот (max): 250 W AC мотор за сигурно работење
HBX601QB HBX601QB Рачен блендер 1.850,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 12 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање: 0,8 l
M605B
M605W
M605 Миксер 1.850,00 ден Достапно во: Моќност на моторот (max): 425 W Број на брзини за лесно ракување: 5 AC мотор за сигурно работење
MRP275EA MRP275EA Миксер 1.990,00 ден 1.790,00 ден Моќност на моторот (max): 275 W Број на брзини за лесно ракување: 4 DC мотор за економична употреба и долготрајност
ME501N ME501N Миксер 1.750,00 ден
ME510W ME510W Миксер 1.750,00 ден Моќност на моторот (max): 425 W Број на брзини за лесно ракување: 4 AC мотор за сигурно работење
HBX481QW HBX481QW Рачен блендер 1.690,00 ден Моќност на моторот (max): 480 W DC мотор за економична употреба и долготрајност
HBX480QW HBX480QW Рачен блендер 1.490,00 ден Моќност на моторот (max): 480 W DC мотор за економична употреба и долготрајност
HB400W HB400W Рачен блендер 1.350,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W DC мотор за економична употреба и долготрајност
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice