»
»
»
»
»

Апарати за мелење на месо

MG2500TJW MG2500TJW Апарат за мелење на месо 9.450,00 ден Моќност на моторот (max): 2.500 W Капацитет на мелење: 2,4 kg/min
MG2000SJE MG2000SJE Апарат за мелење на месо 8.250,00 ден Моќност на моторот (max): 2.000 W Капацитет на мелење: 2,2 kg/min
MG2000XE MG2000XE Апарат за мелење на месо 6.450,00 ден Моќност на моторот (max): 2.000 W Капацитет на мелење: 2,2 kg/min
MG1800SJW MG1800SJW Апарат за мелење на месо 5.990,00 ден Моќност на моторот (max): 1.800 W Капацитет на мелење: 2,2 kg/min
MG1600W MG1600W Апарат за мелење на месо 4.190,00 ден Моќност на моторот (max): 1.600 W Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice