Микробранови печки - Gorenje

Микробранови печки

Дизајнерска линија:
Тип на микробранова печка:
BM251ST BM251ST Вградна микробранова печка 28.990,00 ден Електронско управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 41 cm
BM235ORAB
BM235ORAW
BM235ORA Вградна микробранова печка со грил од 17.990,00 ден Достапно во: Електронско управување Функција SmartDisplay Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 37,6 cm
BM251S7XG BM251S7XG Комбинирана микробранова печка - вградна 17.990,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 47 cm
BM6240SY2B
BM6240SY2W
BM6240SY2 Вградна микробранова печка со грил 16.990,00 ден Достапно во: Електронско управување Функција SmartDisplay Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 39 cm
MO23ST MO23ST Самостојна микробранова печка со грил 16.490,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 51 × 30,3 × 42,5 cm
BM171A4XG BM171A4XG Вградна микробранова печка 14.190,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 32 cm
MO23ORAW
MO23ORAB
MO23ORA Самостојна микробранова печка со грил од 12.890,00 ден Достапно во: Електронско управување Функција SmartDisplay Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 51 × 30,3 × 41 cm
BM171E2X BM171E2X Вградна микробранова печка 12.190,00 ден Механичко управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,4 × 31,9 cm
BM300X BM300X Вградна микробранова печка 9.990,00 ден Електронско управување Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 34,5 cm
MO6240SY2B
MO6240SY2W
MO6240SY2 Самостојна микробранова печка со грил 7.790,00 ден Достапно во: Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 48 × 28 × 39 cm
MO20S4W MO20S4W Самостојна микробранова печка со грил 6.990,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO4250CLI
MO4250CLB
MO4250CL Самостојна микробранова печка со грил 6.990,00 ден Достапно во: Механичко управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,5 × 28,9 × 36,1 cm
MMO20DEII MMO20DEII Микробранова печка - самостојна 5.490,00 ден Електронско управување Повеќе начини на готвење Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm
MO20A4X MO20A4X Самостојна микробранова печка со грил 5.490,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20A3B MO20A3B Микробранова печка - самостојна 5.090,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MMO20MEII MMO20MEII Микробранова печка - самостојна 4.890,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm
MMO20MGWII MMO20MGWII Самостојна микробранова печка со грил 4.790,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 35 cm
MO20E2W MO20E2W Самостојна микробранова печка со грил 4.790,00 ден Механичко управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1S MO20E1S Микробранова печка - самостојна 4.690,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20A3W MO20A3W Микробранова печка - самостојна 4.590,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1B MO20E1B Микробранова печка - самостојна 4.590,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1W MO20E1W Микробранова печка - самостојна 4.290,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20MW MO20MW Микробранова печка - самостојна 4.090,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,2 × 26,2 × 33,5 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice