»
»

Мелници за кафе

SMK150B
SMK150W
SMK150 Мелница за кафе 1.550,00 ден Достапно во: Моќност на моторот (max): 150 W Капацитет на садот за мелење: 40 g Квалитетен нож од не'рѓосувачки челик Tајмер
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice