»
»

Кујнски роботи

BFM900BY BFM900BY Мултифункционален робот 5.290,00 ден
SB800W SB800W Кујнски робот 4.690,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 2 AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање: 1,5 l Капацитет на садот за сечкање: 2,4 l
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice