»
»

Керамички садови за готвење

CW 28 WCP CW 28 WCP Садови за готвење 1.490,00 ден 1.190,00 ден Код: 408938 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW 26 GCP CW 26 GCP Садови за готвење 1.490,00 ден 1.100,00 ден Код: 408544 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW 28 FCP CW 28 FCP Садови за готвење 1.390,00 ден 1.100,00 ден Код: 408543 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW28PCP CW28PCP Садови за готвење 1.490,00 ден 1.100,00 ден Код: 439777 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCES Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW 24 CCP CW 24 CCP Садови за готвење 1.250,00 ден 990,00 ден Код: 408546 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW 20 CCP CW 20 CCP Садови за готвење 1.150,00 ден 890,00 ден Код: 408545 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW 24 FCP CW 24 FCP Садови за готвење 1.190,00 ден 890,00 ден Код: 408542 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CW 20 FCP CW 20 FCP Садови за готвење 990,00 ден 690,00 ден Код: 408541 Gorenje Линија: CERAMIC PRINCESS Површина која спречува лепење на храната Gorenje
GL 24 GL 24 Стаклен капак 300,00 ден 280,00 ден Код: 408549 Gorenje Gorenje
GL 20 GL 20 Стаклен капак 270,00 ден 250,00 ден Код: 408547 Gorenje Gorenje
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice