»
»

Дехидратори за сушење храна

FDK24DW FDK24DW Апарат за сушење храна 2.790,00 ден Моќност на грејачот: 240 W Број на садови за сушење: 5 Рамномерно сушење на сите нивоа
FDK20MG FDK20MG Апарат за сушење храна 2.250,00 ден Моќност на грејачот: 240 W Рамномерно сушење на сите нивоа
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice