Грејач за храна и шишиња BW330BY - Gorenje
BW330BY Грејач за храна и шишиња
1.690,00 ден

BW330BY

Грејач за храна и шишиња
Моќност на грејачот: 330 W
1.690,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Повеќенаменска употреба

Стерилизира и загрева
Може да го користите грејачот од Gorenje за загревање млеко во шише како и за загревање на претходно подготвена цврста или блендирана храна во теглички или во некој друг сад. Особено е корисен за загревање вода за адаптирано млеко. Исто така, во него, можете да стерилизирате и мали предмети како цуцли и глодалки.
Повеќе
Затвори

Безбедно за мајчино млеко

Без прегревање
Со загревање со помош на пареа се задржуваат хранливите материи во храната за бебиња. Грејачот е сосема безбеден за загревање на мајчино млеко. Го загрева млекото рамномерно, така што се избегнува прегревање.

Секогаш подготвен

Дополнете го апаратот со вода дури по неколку употреби
Резервоарот за вода е доволен за загревања на неколку шишиња без дополнување. Ова ја олеснува употребата и ви заштедува време.

Едноставно управување

Едноставно и прецизно подесување на температурата со помош на копче.
Контролната сијаличка ќе сигнализира дека грејачот работи. Во процесот на загревања, сигналната светлина се вклучува или се исклучува, за да укаже на тоа дека водата околу шишето се загрева до поставената температура.

Технички карактеристики

Гумени ногарки за стабилност

Боја: Бела боја

Моќност на грејачот: 330 W

Димензии (ШxВxД): 12,2 × 23,9 × 12,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 13,6 × 26,4 × 13,6 cm

Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 0,8 kg

Приклучна моќ: 330 W

Код: 564567

EAN Код: 3838942132056

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice