Бокали за вода - Gorenje

Бокали за вода

ATCM730T ATCM730T Електрично ѓезве за турско кафе 4.990,00 ден 4.390,00 ден Големина на садот: 0,27 l Моќност на грејачот: 730 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
K10BY K10BY 5 во 1 Aqua Station 4.390,00 ден Големина на садот: 1 l Моќност на грејачот: 800 W Дигитален Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
K15KARIM K15KARIM Бокал за греење вода 3.590,00 ден Големина на садот: 1,5 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17INF K17INF Бокал за греење вода 3.490,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17CLI K17CLI Бокал за греење вода 3.390,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17TRE K17TRE Бокал за греење вода 3.590,00 ден 2.591,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Дигитален Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K10BKC K10BKC Бокал за греење вода 2.550,00 ден Големина на садот: 1 l Моќност на грејачот: 1.850 W Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K10HE K10HE Бокал за греење вода 2.150,00 ден Големина на садот: 1 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
TCM800E TCM800E Електрично ѓезве за турско кафе 1.990,00 ден Големина на садот: 0,3 l Моќност на грејачот: 800 W
K17GW K17GW Бокал за греење вода 2.490,00 ден 1.891,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17FEII K17FEII Бокал за греење вода 1.850,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
BW330BY BW330BY Грејач за храна и шишиња 1.690,00 ден Моќност на грејачот: 330 W
K10C K10C Бокал за греење вода 2.390,00 ден 1.591,00 ден Големина на садот: 1 l Моќност на грејачот: 1.850 W Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17BK K17BK Бокал за греење вода 1.550,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17WE K17WE Бокал за греење вода 1.490,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
TCM300W TCM300W Електрично ѓезве за турско кафе 1.390,00 ден Големина на садот: 0,3 l
K17I K17I Бокал за греење вода 1.350,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17WII K17WII Бокал за греење вода 1.350,00 ден Големина на садот: 1,7 l Моќност на грејачот: 1.850 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice