»
»

Апарати за турско кафе

ATCM730T ATCM730T Апарат за турско кафе 4.890,00 ден Големина на садот: 0,27 l Моќност на грејачот: 730 W Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
TCM800E TCM800E Апарат за турско кафе 1.990,00 ден Големина на садот: 0,3 l Моќност на грејачот: 800 W
TCM300W TCM300W Апарат за турско кафе 1.350,00 ден Големина на садот: 0,3 l
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice