Апарат за печење леб BM900BKC - Gorenje
BM900BKC Апарат за печење леб
4.590,00 ден

Апарат за печење лебBM900BKC

Моќност на грејачот: 550 W Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за леб без глутен
4.590,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - Без глутен

Без глутен

Без глутен - не си го скратувајте задоволството!
Gorenje помисли на оние кои јадат леб без глутен. Поради специфичностите на без-глутенскиот вкус, кои го зголемуваат времето на подигање и печење, апаратот има програм “GLUTEN
FREE”. За да подготвите ваков вид на леб со класичен апарат за печење леб, нема да ви биде потребно доплонително рачно мешање. Времето на печење, споредено со класичниот вкус е подолго.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Сад кој се отстранува премачкан со керамички слој

Број на садови за печење леб: 1

Големина на лебот: 2

Избор на големина на лебот: 750 - 950 g

Број на oднапред дефинирани програми: 15

Програма за растење на тестото

Звучен сигнал

Функција за одржување на топлината

Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

Син индикатор

Автоматска подготовка на тесто

Програма за леб без глутен

Сад за мерење

Лажичка за дозирање

Гумена подлога на садот за поголема стабилност

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Моќност на грејачот: 550 W

Должина на приклучен кабел: 1 m

Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,8 × 34,2 × 34 cm

Нето тежина на апаратот: 3,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg

Приклучна моќ: 550 W

Код: 495369

EAN Код: 3838942042928

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice