»
»

Апарати за правење леб

Посебни карактеристики:
BM1400E BM1400E Апарат за печење леб 7.690,00 ден Моќност на грејачот: 815 W Број на oднапред дефинирани програми: 12
BM900ND BM900ND Апарат за печење леб 7.150,00 ден Моќност на грејачот: 615 W Број на oднапред дефинирани програми: 12
BM900AL BM900AL Апарат за печење леб 6.950,00 ден Моќност на грејачот: 615 W Број на oднапред дефинирани програми: 12
BM1600WG BM1600WG Апарат за печење леб 5.890,00 ден Моќност на грејачот: 850 W Број на oднапред дефинирани програми: 16 Програма за леб без глутен
BM1200BK BM1200BK Апарат за печење леб 4.990,00 ден Моќност на грејачот: 800 W Број на oднапред дефинирани програми: 12 Програма за леб без глутен
BM900WII BM900WII Апарат за печење леб 4.190,00 ден Моќност на грејачот: 550 W Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за леб без глутен
BM900BKC BM900BKC Апарат за печење леб 4.490,00 ден 3.990,00 ден Моќност на грејачот: 550 W Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за леб без глутен
BM900W BM900W Апарат за печење леб 3.990,00 ден Моќност на грејачот: 600 W Број на oднапред дефинирани програми: 12
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice