»
»

Апарати за нега на коса

HD215PR HD215PR 1.950,00 ден Beauty collection IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: Континуирано
HS110PR HS110PR Пегла за коса 1.850,00 ден Beauty collection IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор Материјал на плочките: керамички плочки
HD203BG HD203BG 1.550,00 ден Beauty collection IONIC CARE Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: 2
HS90BG HS90BG Пегла за коса 1.490,00 ден Beauty collection IONIC CARE Дополнителна нега со јонизатор Материјал на плочките: керамички плочки
HC19PR HC19PR Фигаро за коса 1.390,00 ден Beauty collection
HD213GG HD213GG 1.350,00 ден Beauty collection Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: 3
HD122P HD122P 790,00 ден Beauty collection TRAVEL EDITION Регулација на брзината: 2
HD122B HD122B 750,00 ден Beauty collection TRAVEL EDITION Регулација на брзината: 2
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice