BVX150SH Вентилатор

BVX150SH

Вентилатор
Моќност на моторот: 25 W Проток на воздух: 210 m3/h
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Моќност на моторот: 25 W

Проток на воздух: 210 m3/h

Бучност: 35 dB(A)

Број на вртежи во минута: 1.650 rpm

Приклучна моќ(V): 230 V

Начин на вградување: На ѕид/плафон

Функција на вентилатор: Тајмер, сензор за влажност

Висина (А): 200 mm

Длабочина до ѕид (B): 25 mm

Должина на одводната цевка: 93 mm

Дијаметар на одводната цевка (D): 145 mm

Дијаметар на отворот во ѕид: 150 mm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,3 × 12,1 × 20,7 cm

Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,04 kg

Код: 431234

EAN Код: 3838942937088

Прилози

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice