BVX120WH Вентилатор

BVX120WH

Вентилатор
Моќност на моторот: 20 W Проток на воздух: 120 m3/h
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Моќност на моторот: 20 W

Проток на воздух: 120 m3/h

Бучност: 33 dB(A)

Број на вртежи во минута: 2.300 rpm

Приклучна моќ(V): 230 V

Начин на вградување: На ѕид/плафон

Функција на вентилатор: Тајмер, сензор за влажност

Висина (А): 175 mm

Длабочина до ѕид (B): 21 mm

Должина на одводната цевка: 85 mm

Дијаметар на одводната цевка (D): 115 mm

Дијаметар на отворот во ѕид: 120 mm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 16,7 × 10,8 × 18,2 cm

Нето тежина на апаратот: 0,6 kg

Бруто тежина на апаратот: 0,71 kg

Код: 431233

EAN Код: 3838942937071

Прилози

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice