Вентилатори

BVMSS BVMSS Вентилатор
BVN100W BVN100W Вентилатор Моќност на моторот: 15 W Проток на воздух: 70 m3/h
BVX100W BVX100W Вентилатор Моќност на моторот: 15 W Проток на воздух: 70 m3/h
BVX100WT BVX100WT Вентилатор Моќност на моторот: 15 W Проток на воздух: 70 m3/h
BVX120WH BVX120WH Вентилатор Моќност на моторот: 20 W Проток на воздух: 120 m3/h
BVX150SH BVX150SH Вентилатор Моќност на моторот: 25 W Проток на воздух: 210 m3/h
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice