Инвертерски клима уреди

KAS35NF3FINVWFO + KAS35ZFINVO KAS35NF3FINVWFO + KAS35ZFINVO РАБОТИ НА -25°C Клима уред 54.490,00 ден Јонизатор
KAS53NDCINVFT + KAS53ZDCINVFT KAS53NDCINVFT + KAS53ZDCINVFT Клима уред 39.990,00 ден
KAS35NDCINVFT + KAS35ZDCINVFT KAS35NDCINVFT + KAS35ZDCINVFT Клима уред 28.990,00 ден 25.490,00 ден
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice