Клима уред KAS53NF1N + KAS53ZN - Gorenje
KAS53NF1N + KAS53ZN Клима уред
28.990,00 ден

Клима уредKAS53NF1N + KAS53ZN

EER: 2,81 Коефициент COP: 3,14
31.490,00 ден
28.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип на единицата: Внатрешна единица

Тип на монтажа: На ѕид

Далечинско управување: Далечински управувач

Режим на работа: Класичен

Разладно средство: R410A

EER: 2,81

Автоматско работење

Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)

Ноќен режим на работа - Night mode

Турбо функција

Ладење

Греење

Функција за отстранување на влага

Вентилирање - проветрување

Грејна моќност: 5.570 W

Разладна моќност: 5.280 W

Минимален звучен притисок: 35 dB(A)2x10-5Pa

Максимален звучен притисок: 43 dB(A)2x10-5Pa

Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1.770 W

Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 1.870 W

Минимален проток на воздух: 500 m³

Проток на воздухот: 800 m³

Цевка за течност: 6,35 mm

Дијаметар на цевката за разладен медиум: 12,7 mm

Максимална должина на цевките: 20 m

Максимална висинска разлика: 8 m

Коефициент COP: 3,14

Минимален звучен притисок: 35 dB(A)2x10-5Pa

Максимален звучен притисок: 43 dB(A)2x10-5Pa

Димензии (ШxВxД): 90,5 × 19,8 × 27,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97 × 27 × 34,5 cm

Нето тежина на апаратот: 9 kg

Бруто тежина на апаратот: 11,04 kg

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice