Класични клима уреди - Gorenje

Класични клима уреди

KAS 53 FT KAS 53 FT Клима уред 28.990,00 ден EER: 3,21 Коефициент COP: 3,61
KAS 35 FT KAS 35 FT Клима уред 16.990,00 ден EER: 3,21 Коефициент COP: 3,61
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice