Инвертерски клима уреди

KAS35NF3DCINVF1 + KAS35ZDCINVF KAS35NF3DCINVF1 + KAS35ZDCINVF 28.990,00 ден Јонизатор Сооднос SCOP - греење: 3,8 Сооднос SEER - ладење: 5,6
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice