GBK150ORRN Бојлер
17.550,00 ден

GBK150ORRN

Бојлер
Волумен: 141,5 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 50 × 131,8 × 50,7 cm
17.550,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Енергетска класа: C

Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 38,1 %

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 20,3 kWh

Прилагодување на температурата на термостатот: Eco

Функција EcoSmart: 0

Волумен: 141,5 l

Број на одводни места: 2 или повеќе

Начин на монтажа: Вертикално на ѕид

Приклучок за изменувач на топлина: G 3/4

Работен притисок: 6 bar

Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода : Магнезиум

Регулација на температурата: Електронска

Термометар: Електронска

Заштита од замрзнување: Да

Индикатор за работа на електричниот грејач: Да

Степен на заштита од влага: IP 24

Површина на топлотниот изменувач: 0,9 m2

Максимален притисок: 6 bar

Максимална температура: 85 °C

Број на грејачи: 2

Приклучна моќност: 2.000 W

Приклучна моќ(V): 230 V

Номинален напон: 8,7 A

Температурни загуби (kWh/24) - вертикална монтажа: 1,64 kWh/24

Тип на апарат: Бојлер

GBK150ORRN

Димензии (ШxВxД): 50 × 131,8 × 50,7 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 60 × 142 × 60 cm

Нето тежина на апаратот: 72 kg

Бруто тежина на апаратот: 76 kg

Осигурувач: 10 A

Код: 492480

EAN Код: 3838942046629

Прилози

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice