FTG100SM Бојлер
12.790,00 ден

FTG100SM

Бојлер
Волумен: 98,1 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид Димензии (ШxВxД): 49 × 163,5 × 29,7 cm
12.790,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Деклариран профил за употреба: l

Енергетска класа: C

Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 39,8 %

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 13,42 kWh

Прилагодување на температурата на термостатот: Eco

Функција EcoSmart: 1

Неделна потрошувачка на електрична енергија со SMART управување: 50,14 kWh

Неделна потрошувачка без SMART управување: 57,39 kWh

Волумен: 98,1 l

Број на одводни места: 2 или повеќе

Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид

Работен притисок: 6 bar

Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода : Магнезиум

Регулација на температурата: Електронска

Термометар: Електронска

Заштита од замрзнување: Да

Функција која ги следи навиките на потрошувачот

Индикатор за работа на електричниот грејач: Да

SMART начин на работа

Степен на заштита од влага: IP 24

Број на грејачи: 2

Приклучна моќност: 2.600 W

Приклучна моќ(V): 230 V

Температурни загуби (kWh/24) - вертикална монтажа: 2,3 kWh/24

Димензии (ШxВxД): 49 × 163,5 × 29,7 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 56 × 171,5 × 35 cm

Нето тежина на апаратот: 58 kg

Бруто тежина на апаратот: 61,5 kg

Осигурувач: 16 A

Код: 478494

EAN Код: 3838942020148

Прилози

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice